Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

IH Scheiden Zevenbergen
5 oktober 2023

Ervaren en netjes geholpen door Ine

IH Scheiden Zevenbergen
5 oktober 2023

Ik heb het hele traject zeer fijn ervaren. Er is persoolijke betrokkeheid en ik ben goed geholpen en begeleid in het hele traject. Afspraken zijn helder en worden op en prettige manier nagekomen. Ook als persoon is het fijn comuniceren en er is veel daadkracht. Ik heb ervaren dat ik goed ben ondesteund in het hele traject. Er komt van alles op je af en ben (gelukkig) geen ervaringsdeskundige, maar ben zeer fijn geholpen in deze periode.

IH Scheiden Raamsdonksveer
5 oktober 2023

Vanaf het eerste contact een hele goede samenwerking gehad met Ine. Iemand met een luisterend oor. Die echt in het midden blijft en absoluut geen voorkeur geeft. Ik had echt niet het gevoel dat ze meer partij nam voor mijn vrouw en vice versa. Voor haar was het de eerste keer dat ze een koppel hielp scheiden die getrouwd zijn in het buitenland (Indonesië). Dus ze is nu ook buitenland specialist. Wij hebben veel geleerd maar Ine ook. Het is allemaal goed gekomen. We zijn in goede harmonie gescheiden zonder 1 verkeert woord.

Ine, dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Molenschot Mediation Tilburg
5 oktober 2023

Wij hebben ontzettend veel baat gehad bij de hulp en begeleiding van Melissa. Melissa heeft oog voor de belangen van alle partijen, in het bijzonder van de kinderen. Wij hebben de gesprekken met Melissa als bijzonder prettig ervaren en zijn erg te spreken over de manier waarop de afspraken tot stand zijn gekomen en in de convenanten / overeenkomsten zijn vastgelegd.

Ben je op zoek naar een onafhankelijke adviseur / mediator die oog heeft voor de belangen van alle partijen en in staat is om jullie scheiding op passende wijze te begeleiden, is Melissa een absolute aanrader!

Molenschot Mediation Tilburg
5 oktober 2023

Melissa heeft ons goed geholpen,..we zijn tevredenden hoe ze ons behandelt heeft..

Molenschot Mediation Tilburg
5 oktober 2023

Hele fijne mediator. Luisterd goed naar beide partijen en bemiddeld zodat iedereen tevreden is. Reageerd snel op mails en helpt bij iedere vraag.

Molenschot Mediation Tilburg
5 oktober 2023

Geholpen door mevr Molenschot! Ontzettend fijn om mee te werken en ook erg professioneel! Ik voelde me gehoord en er werd goed geluisterd! Zeker een hele goede aanrader!

Molenschot Mediation Rijen
5 oktober 2023

Het is een absolute vakvrouw, ze zorgt dat dat de belangen van alle partijen eerlijk worden behandeld. Met nadruk op de kinderen. Snelle reacties, denkt mee en heeft een heldere kijk op het gehele proces.

‘Wij kunnen je helpen.’

CONTACTGEGEVENS 

Telefoonnummers
076 - 220 10 72 
06 – 21 40 12 13 
06 – 23 52 65 68

E-mail
info@mhscheiden.nl  

Wij werken in Breda, Raamsdonksveer, Zevenbergen, Tilburg, Goirle, Gilze en Rijen, Eindhoven, Gorichem en omstreken.
BEREIKBAARHEID 

Telefonisch: Ma t/m do: 09:00 – 21:00 uur
Vr: 09:00 – 17:00 uur 

BEDRIJFSGEGEVENS 

KvK nummer: 81877811
KvK nummer: 84940980 
MfN registratie: M15389
Copyright © 2024 Realisatie door
Getbright