Molenschot & Hermans logo
Logo MH Scheiden

Mediation

Relatietherapie is het begin van het einde…
Je bent al een tijdje niet meer zo gelukkig in je relatie. Jij en je partner kibbelen veel en je irriteert je aan wat dingetjes. Geen grote issues, meer wat dagdagelijkse beslommeringen. De kinderen zijn nog klein en vergen veel energie. En het is ook altijd vreselijk druk op het werk. Bij jou, maar ook bij je partner. Jullie hebben eigenlijk geen echte gesprekken meer. Alleen over de kinderen, werk en de praktische huishoudelijke dingetjes.

En als jullie weer eens wat tijd voor elkaar maken en bv. lekker gaan uit eten in een restaurantje, dan hebben jullie elkaar niet meer zo veel te zeggen. Het is lastig om dit ter sprake te brengen, want dan worden er al snel over en weer verwijten gemaakt. “Ja maar jij…”. En omdat jullie beiden geen ruimte hebben voor gekibbel, stop je het gesprek maar … en blijf je stilzwijgend alleen achter op de bank… 

Soms denk je aan relatietherapie, maar eigenlijk vind je dat weer wat te overdreven. Zo slecht gaat het toch niet? Dezelfde issues hoor je ook van anderen in je omgeving. Dus het eigenlijk best wel normaal dat het zo gaat….toch? Tja…waarom voelt het dan zo rot…. 

Herken je je zelf hier in?

Dan kunnen wij jou helpen

Wij bieden scheidende partners, die door de bomen het bos niet meer zien en een gehaast en druk leven hebben, structuur en duidelijkheid over hun keuzemogelijkheden. Van het begin tot het einde van de scheiding. Hierbij geven we voldoende aandacht aan alle gevoelens die er spelen, zonder te oordelen over de situatie en zonder de beoogde resultaten uit het oog te verliezen. Zodat ze weer snel zekerheid en rust voelen. En een nieuwe start kunnen maken.

‘Wij helpen je. Geen langlopend en vervelend proces, maar snel resultaat en een oplossing waar jullie je allebei in kunnen vinden.’