Molenschot & Hermans logo

Mediator in Etten-Leur inschakelen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare mediator in Etten-Leur? Bij MH Scheiden begrijpen we dat een scheiding een ingrijpende en emotionele gebeurtenis is. Daarom staan Melissa en Ine voor je klaar om je door dit moeilijke proces heen te helpen. We komen bij je thuis of regelen een locatie naar jouw keuze, zodat je in alle rust en vertrouwen kunt zorgen voor afsluiten én werken aan een nieuwe toekomst.

Zijn jullie al uit elkaar en ben je op zoek naar advies, bijvoorbeeld over het ouderschapsplan? Ook dan staan we voor je klaar.
Ik wil adviesMediator Etten-Leur

Jouw mediator in Etten-Leur

Een mediator kan een enorm verschil maken tijdens je scheiding. Bij MH Scheiden bieden wij een gestructureerd en duidelijk traject, waarbij alle aspecten van de scheiding aan bod komen. Of het nu gaat om de zorg en omgang voor de kinderen, de verdeling van het vermogen of alimentatie, wij begeleiden je stap voor stap in het 
proces.

Persoonlijke begeleiding bij je thuis

Een van de voordelen van kiezen voor MH Scheiden als jouw mediator in Etten-Leur, is dat wij persoonlijke begeleiding bieden bij je thuis. Hierdoor hoef je niet onnodig te reizen en kun je in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaan. Dit bevordert niet alleen de communicatie, maar zorgt er ook voor dat je je meer op je gemak voelt tijdens het proces.

Structuur en duidelijkheid

Bij MH Scheiden leggen wij precies uit wat er moet gebeuren en hoe. Wij bieden jou en je partner structuur en duidelijkheid over jullie keuzemogelijkheden. Daarbij houden we altijd oog voor de emoties die spelen, zonder te oordelen over de situatie. Onze aanpak zorgt ervoor dat je snel weer rust en zekerheid ervaart, en klaar bent voor een nieuwe start. Met ons krijg je geen langlopend en vervelend traject, maar doelgerichte acties en resultaat.

Neem contact op

Heb je interesse in mediation en woon je in Etten-Leur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en hoe wij je kunnen helpen. Bij MH Scheiden zorgen we voor een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. De eerste 45 minuten van een telefonisch of face to face afspraak zijn altijd gratis en vrijblijvend.
Neem contact met ons op